Information om Modafinil och Adrafinil

Adrafinil, som faktiskt är en föregångare till modafinil, är dock ett rättsligt alternativ som har mycket liknande effekter. Precis som modafinil ökar adrafinil vakenhet och pigghet, minskar trötthet och ger stora kognitiva fördelar, bland annat bättre humör, minne och motivation.

Klicka här för att lära dig mer om adrafinil. Vi har även information om andra märken av Modafinil såsom Waklert, Provigil mm.

Adrafinil kan köpas online från specialiserade leverantörer som modafinil-kopen.nl, en populär källa för kognitiva förbättrade kosttillskott.

Modafinil är definitivt en av dagens mest spännande, brett diskuterade och intressanta nootropics, och med god anledning: den packar den eugeroiska och kognitiva “punchen” av amfetamin, vilket gör det möjligt att utföra både fysiskt och mentalt i toppnivåer under långa perioder, men utan amfetaminernas typiska jitterighet, irritabilitet, paranoia och eventuell förödande sömn-skuldkrasch. Det är generellt säkert och väl tolererat, och det verkar ha en låg potential för missbruk.

Men även en snabb läsning genom något av de bästa nootropa forumen kommer att visa att användarnas resultat med modafinil varierar. Medan vissa hyser det som ett modernt mirakel som kan förändra ditt liv, göra dig smartare och skriva om boken när det gäller behovet av sömn, andra varnar för att modafinil-upplevelsen inte är lika rosig för alla. Vissa användare rapporterar nedslående eller till och med obehagliga resultat, och andra försiktighet att ta bort märket kan faktiskt vara en mycket riskabel verksamhet. Vilken vy är korrekt?

Som vanligt är båda sidorna av historien viktiga. Det finns absolut ingen förnekande av de årtionden av forskning som obevekligt har visat att modafinil har enorma kognitiva fördelar och låg missbrukspotential, men samtidigt är det inte så att det verkligen är ett mycket kraftfullt läkemedel som kan få några allvarliga biverkningar, och som alla svarar annorlunda på.

Poängen? Alla svarar annorlunda än nootropics och faktiskt till alla droger, men årtionden av forskning har visat att modafinil är säkert, effektivt och väl tolererat. Om du är intresserad av att maximera dina kognitiva förmågor och minimera trötthet och sömnighet i begränsade perioder, är modafinil ett nootropiskt värt att överväga.

http://modafinil-kopen.nl